breun Vraag jezelf: "Wat doe ik hier?"

Van uitstel komt geen opstel

Het wordt een trend. Of was het al een trend? Ik ben de afgelopen tijd echt een expert geworden. Ik ben echt onovertroffen op het gebied van uitstellen. Nou is dat op zich niet zo erg, want eigenlijk heb ik mijn werk wel altijd vóór de deadline af. Maar het stomme is dat ik dingen uitstel en dan vervolgens die ‘gewonnen’ tijd opvul met mezelf ergeren aan het feit dat ik niet even m’n werk doe. De ratio vertelt mij dat dit beter kan. Beuh.

Tevens is mijn fiets volgens mij afgelopen nacht een beetje in elkaar gerost. M’n bagagedrager hing er zowiezo al maanden maar een beetje bij, maar nu is het echt prut. Flinke slag in m’n achterwiel enzo. Jeez.. Jat ‘m dan gewoon meteen, nou moet ik op een rotte fiets door de stad hobbelen.