breun Vraag jezelf: "Wat doe ik hier?"

De keizer en de bouwer

Zo. Nou. Ik heb de afgelopen twee dagen in Leiden gebivakkeerd. Three Feet Superstar ging weer eens de studio in. Het idee was om nou eindelijk een keer tot een demo te komen. Of tenminste een nieuwe nummer op te nemen.

We hadden alleen al een flinke tijd niet gespeeld. Dus dat hielp niet mee. En Jan heeft eindelijk een capabele computer. Dus besloten we om nou eindelijk een keer over te schakelen naar dat computerprogramma met alle mogelijkheden. Dat is leuk, maar kost weer een hoop tijd om erin te komen. Dus dat hielp niet mee.

Maar het grootste probleem hebben we gistermiddag tijdens een wandelingetje gevonden. We zijn gewoon twee dagen doelloos aan het opnemen geweest. Dus dat hielp niet mee. Een beetje jammer van onze tijd, maar toch fijn dat we dat nou weten. Want we zijn meteen begonnen met schema’s met kleurcodering e.d. We gaan plannen, oefenen, etc. En dan misschien nog eens een keer opnemen. Wat een gigantische wedergeboorte zeg. Wat een uitvinding.

Nouja, hopen dat het vanaf nu beter gaat. En anders maar eens contact opnemen met Berend Dubbe. Of we een keertje langs kunnen komen om te kijken hoe hij dat nou allemaal regelt. On another note: Berend Dubbe (ja, die man van Bauer ja) staat ook met een klein fotootje in het boekje van de nieuwe cd van Caesar. Dat je het even weet. Leuke cd trouwens.