breun Vraag jezelf: "Wat doe ik hier?"

Avondland

Ik luister eigenlijk nooit naar radio en heb al jaren ook geen radio op m’n kamer. Sinds mijn discman kapot is (ik krijg wel een nieuwe van m’n ouders, inclusief een nieuwe koptelefoon!) en ik een radio in m’n mobiele telefoon heb, luister ik wel af en toe naar radiozenders. Net kwam ik toevallig weer eens terecht bij KinkFM via internet. DJ Paul van der Vlist van het programma Avondland riep op iedereen z’n favoriete single van 2003 te mailen.

Ik ging even snel door mijn collectie van 2003 en vond Such Greats Heights van The Postal Service toch wel de leukste single en schreef even een kort mailtje.

Hoi Kink, Ik luister eigenlijk pas net naar KinkFM, maar mijn single van 2003 is zekers te weten Such Great Heights van The Postal Service! Nils. --  "I got a funny feeling they got plastic in the afterlife" - Beck

Binnen vier minuten werd mijn mailtje voorgelezen, inclusief commentaar op mijn signature. Vond ‘ie wel grappig. Toch raar hoe een nummer leuker kan klinken als het over de radio gespeeld wordt en zeker als het jouw verzoekje was, want ik had de cd zo even kunnen pakken. Maarja, dan had ik moeten opstaan van mijn stoel.