breun Vraag jezelf: "Wat doe ik hier?"

Brakke Grond

Vanmiddag nog ‘Ocharme ik’ van Flip Kowlier gedraaid. Gisteren was de cd-presentatie van zijn nieuwe album ‘In de fik’ in Ancienne Belgique in Brussel en vandaag speelt de beste man zijn deuntjes in Vlaams cultuurhuis De Brakke Grond in Amsterdam. Aanstaande woensdag zou Flip ook even komen spelen op de radio bij Club 3VOOR12 (verder: Lange Frans & Baas B en The Rotterdam Ska Jazz Foundation) en ik had al gereserveerd.

Maar, guess what? Ik werd net gebeld dat ik vanavond kosteloos mag komen kijken in de Brakke Grond, ik heb de prijsvraag van de 3VOOR12 Nieuwsbrief gewonnen! (Wat betekent “Ti woa dak nog dikwils noa de meiskes kieke, ‘k ben der oltit hirne bie”? Nou, dat betekent “Het is waar dat ik nog vaak naar de meisjes kijk, ik ben er altijd graag bij”) Woohoo!