breun Vraag jezelf: "Wat doe ik hier?"

Life, the Universe, 13 & God and Everything

Woensdag was ik op het strand met Marijke. Het regende, Marijke ging twee keer zwemmen en we aten patat. Donderdag kwam Lars langs; we keken een film met Spaanse travestiet-homo’s en koorknaapjes en we aten van de Indonees. Vrijdag ging ik naar Pim en we aten meloen en rode besjes en ananasijs met stukjes chocola en bitterkoekjesijs en kiwi’s. Broodjes knakworst met ketchup en mayo toe. Zaterdag ging ik shoppen met Lukas en kocht ik het album 13 & God van 13 & God, omdat ze bij de plato Seven Swans van Sufjan Stevens niet hadden. En we aten gewokte knip-kip. Vandaag ging ik naar mijn ouders en aten we hetzelfde als de vorige keer. En ik ging naar de bioscoop met mijn moeder: The Hitchhikers’s Guide to the Galaxy, die tegen mijn verwachting in toch eigenlijk best wel supertof verfilmd is (Bombastische versie van ‘Journey of the Sorcerer’ aan het begin! Mos Def als Ford Prefect! Easteregg aan het eind van de film wanneer iedereen al weg is! Etc.!) Hoezee voor dat alles!

Maar voor de aankomende week is mijn agenda leeg. En dat is niet echt knus natuurlijk. Iemand ideetjes? Ergens nog een lanparty?