breun Vraag jezelf: "Wat doe ik hier?"

We hebben maar een paar minuten tijd

Morgenavond wordt de cd ‘Wij hebben maar een paar minuten tijd - Een hommage aan Herman van Veen’ gepresenteerd. Je kunt er nog meer over lezen als je wilt. Je kunt ‘m ook meteen gaan beluisteren en/of bestellen.

Maar wat ik zeggen wilde: ik werd vanavond gebeld door de heren van Dial Prisko of ik vanavond nog even kan komen oefenen om morgenavond in Tivoli de tweede gitaar voor mijn rekening te nemen. Daar zei ik geen nee tegen, dus komt morgenavond allen koekeloeren!

En nu moet ik snel naar de oefenruimte. Ik moet nog nieuwe snaren kopen, ik zal moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan… Ik heb feitelijk nog maar een paar minuten tijd.

Update: er schijnt op de kaartjes te staan dat de zaal om 19:00 open gaat en de boel om 19:30 begint. Dit is niet correct, Tivoli gaat zoals altijd om 20:00 open. Om 20:30 zal de eerste act beginnen.