breun Vraag jezelf: "Wat doe ik hier?"

Het overwachte einde van mijn studententijd

Geachte heer/mevrouw, Uw Studentenrekening is omgezet in een Girorekening. Hiervoor kunnen twee redenen zijn: u bent onlangs 30 geworden of u studeert niet meer. Uw huidige Giropas en Chippas kunt u gewoon blijven gebruiken. Bent u afgestudeerd en heeft u nog niet gebeld met de StudentenAdviesLijn? Doe dit dan alsnog want er ligt een speciale aanbieding op u te wachten! U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Met vriendelijk groet, Postbank N.V. [handtekening] F.A. Tuininga Manager Operations Giroproducten

Ik ben er redelijk zeker van dat ik niet onlangs 30 jaar geworden ben. Wat logica vertelt mij dus dat ik niet meer studeer. Ik moet zeggen dat dat wel mijn planning helemaal in de war schopt, want ik was net van plan om morgen eens hard aan mijn scriptie te gaan werken.