breun Vraag jezelf: "Wat doe ik hier?"

Stille cello's

Ik zou best graag later op de avond cello willen kunnen spelen thuis, maar aangezien een normale cello toch best een hoop herrie maakt begin ik daar niet aan. Vandaag dacht ik weer eens aan de silent (elektrische) cello’s van Yamaha. Ze hebben drie modellen.

De SVC-50: het simpelste model

Yamaha SVC-50

De SVC-110: een bijna volledige cellocontour, opvolger van de SVC-100

Yamaha SVC-110

De SVC-210: compacter (en duurder), opvolger van de SVC-200

Yamaha SVC-210

Prijzen lopen op internet uiteen van ongeveer $1300 voor de SVC-50 tot $2300 voor de SVC-210. Toch jammer dat ik niet weet waar ik die jongens hier in de buurt nou eens ergens zou kunnen uitproberen. Ik denk dat ik echt wel lol zou kunnen beleven aan zo’n apparaat. En eh, ziet er niet slecht uit, toch?